Choose your language:
Nederlands English

3 november 2016 - Herman Wijffels Innovatie Event voor duurzaam ondernemen te Nijmegen


3 november 2016 - Herman Wijffels Innovatie Event voor duurzaam ondernemen te Nijmegen

Donderdagmiddag 3 november bent u van harte welkom op het Herman Wijffels Innovatie Event bij Cinemec in Nijmegen. Interessante sprekers, een innovatiemarkt, workshops en diverse netwerkmomenten vormen samen een inspirerende middag vol kennis en inzicht in succesvol vernieuwen. Het hoogtepunt is de prijsuitreiking aan de winnaars van de Herman Wijffels Innovatieprijs.

 

Het Herman Wijffels Innovatie Event biedt je als ondernemer een gouden kans om aanwezig te zijn bij de uitreiking van dé duurzame innovatieprijs van Nederland. Bovendien staan Prins Carlos de Bourbon de Parme, Herman Wijffels, Wiebe Draijer en Joris Beckers op het podium. Harm Edens, bekend van 'Dit was het nieuws', vervult de rol van dagvoorzitter.

 

  • Wanneer: donderdagmiddag 3 november 2016 vanaf 14.00 uur.
  • Waar: CineMec Nijmegen
  • Wat: een innovatief programma met diverse sprekers, een innovatiemarkt en tal van workshops en mogelijkheden tot netwerken.

 

Er worden prijzen uitgereikt in de categorieën: 'Food & Agri', 'Circulaire economie' en 'Vitale gemeenschappen en zorg'. In iedere categorie zijn er finalisten.

 

Meer informatie? Klik hier.

 

Meld u hier meteen aan, deelname is gratis.


YoutubeTwitterLinkedin