Choose your language:
Nederlands English

Congres "Samen innoveren voor een vitaler Nederland" 22 mei 2018


Congres "Samen innoveren voor een vitaler Nederland"  22 mei 2018

 

Save the date!


Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen. 

 

Op 22 mei 2018 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers, waaronder Wiebe Draijer (Voorzitter groepsdirectie Rabobank Nederland), Hanno Pijl (Hoogleraar Diabetologie LUMC), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht) en Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea).

 

Dialoog en inspiratie

In twee tafelgesprekken voeren we de dialoog over de volgende vraagstukken: Welke onderwerpen mogen niet ontbreken in het nieuwe preventie-akkoord van het kabinet? Hoe kunnen we de obesogene leefomgeving in steden verbeteren en een gezonder voedselaanbod creëren? Welke rol is voor werkgevers passend in het stimuleren van gezond gedrag op de werkvloer? Kunnen we kinderen inzetten als de ‘change agents’ in hun gezinnen door hen op school te leren over het belang van gezonde voeding? Wat is de bijdrage van voeding bij genezing en herstel van ziekte en wat kan een zorgprofessional doen? Hoe stimuleren we eenzame ouderen gezond te eten? Hoe kunnen we de gezondheidsverschillen in Nederland kleiner maken?

 

Innovatie is noodzakelijk
Nieuwe innovaties zijn nodig om de huidige systemen en status quo’s te doorbreken. In twee rondes van interactieve break-outs zijn diverse innovatieve organisaties, zoals Diverzio, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Kipster, Resto van Harte, Chef Watson, EkoMenu en Arts en Voeding.

Kijk op de website voor meer informatie over het congres. Vanaf 1 maart kunt u zich inschrijven.   

 

KORTING

€95,- korting voor Diverzio partners, deelnemers programma Duurzaam en gezond aan tafel en deelnemers Gezonde Korte Ketens.
Je betaalt €100,- per persoon i.p.v. €195,-
Je kunt inschrijven met de speciale kortingscode cDV&GSPR2018 via de volgende link :

https://fd8.formdesk.com/moonencongresorganisatie/DVG2018

 

 

 


YoutubeTwitterLinkedin