Choose your language:
Nederlands English

Inge Kuipers nieuwe projectleider bij Diverzio


Inge Kuipers nieuwe projectleider bij Diverzio

Diverzio breidt het team uit met Inge Kuipers. Zij maakt na een periode van 5 jaar als manager horeca & facilitair bij BrabantZorg de overstap naar een rol als projectleider bij Stichting Diverzio. Stichting Diverzio zet zich in voor lekker, gezond en duurzaam eten in de zorg.

Kuipers zal zich de komende maanden voornamelijk richten op het programma Duurzaam en Gezond Aan Tafel. Een programma gericht op verbeteren van kwaliteit van eten en drinken, reductie van de voedselverspilling, vergroten van duurzame inkoop,  en tegelijk het beheersen van de kosten.

 

Kuipers: “Ik heb ontzettend veel zin om me hard te maken voor de kwaliteit van eten en drinken in de zorg in Nederland. Iedere facilitair manager wordt momenteel geconfronteerd met besparingen. Een grote streep door het vers lijkt een snelle manier van kosten schrappen. Maar we weten in ons hart eigenlijk allemaal wel beter. Kwaliteit betaalt zich terug en eten is geen ‘platte kostenpost’. Om jezelf te versterken en niet in je eentje het wiel uit te vinden, is meeliften met Duurzaam en Gezond aan Tafel nu een mooie kans. Eén van de voordelen vind ik het Diverzio Dashboard waarmee je je kosten, verspilling, waardering en duurzaamheid in 1 keer zichtbaar maakt. In deze tijd van zelforganisatie is dat een belangrijke: om aan iedereen te kunnen laten zien waar je staat en wat je vorderingen zijn. Zodat mensen allemaal begrijpen waarom je doet wat je doet.”

 

Nieuwsgierig naar het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel? Check de website www.duurzaamgezondaantafel.nl


YoutubeTwitterLinkedin