Choose your language:
Nederlands English

Jacques Dekker versterkt het team van stichting Diverzio


Jacques Dekker versterkt het team van stichting Diverzio

Jacques Dekker is een ervaren en zeer gedreven bestuurder, ondernemer en een specialist op het gebied van agri-business, voeding en gezondheid. Van 2008 t/m 2013 was Jacques Dekker programmadirecteur van Agriboard/Greenport Noord-Holland-Noord en heeft hij aan de wieg gestaan van de totstandkoming van de samenwerking tussen boeren en telers uit Noord-Holland en bijvoorbeeld het Westfriesgasthuis in Hoorn. Met als doel patiënten en cliënten voortaan verse, gezonde en duurzame maaltijden uit de eigen streek te serveren.

Eerder was hij betrokken bij de totstandkoming van Seed Valley, het samenwerkingsverband van de zaadveredelingsbedrijven in Noord-Holland Noord. Naast zijn advieswerkzaamheden bekleedt Dekker de functie van voorzitter stichting Agri Food & Science Center, voorzitter Raad van Toezicht bij een zorginstelling en is hij lid van de Raad van commissarissen HVC groep Alkmaar.

 


Stichting Diverzio initieert, ondersteunt en stimuleert programma’s op het gebied van Agri voeding en gezondheid. Jacques Dekker heeft ruime ervaring op dit terrein. Hij biedt op bestuurlijk en directieniveau inspiratie, kennis en beleidsondersteuning voor partners zowel in landbouw, zorg, overheid als financiële sector.

Koen Nouws Keij  - directeur Diverzio; ‘Wij waarderen Jacques Dekkers gedrevenheid, kennis en jarenlange ervaring heel erg. Hij is een grote aanwinst voor de stichting en erg waardevol dat hij als strategisch adviseur onze partners kan ondersteunen bij visie- en beleidsvorming. Hij is een stimulerend, motiverend en energiek persoon die erg resultaatgericht is’.

 

 


YoutubeTwitterLinkedin