Choose your language:
Nederlands English

Klik hieronder voor korte impressie van de activiteiten van Diverzio

 

Klik hieronder voor een impressie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel waaraan meer dan 200 zorgprofessionals hebben deelgenomen:

 

Bekijk hieronder het dagverslag van de conferentie van Duurzaam en Gezond aan Tafel op 5 september 2017:

 

Speciale gastsprekers van Duurzaam en Gezond aan Tafel, waaronder Kees van der Burg van het Ministerie van VWS en culinair publiciste Janny van der Heijden, vertellen waarom zij meedoen aan dit programma:

 

Janny van der Heijden, boegbeeld van de Taskforce "Gezond eten met ouderen", gaat op bezoek bij zorgorganisatie De Zellingen waar ze vers koken met seizoensproducten uit de streek:

 

NPO Vara tv-programma Groen Licht gaat op bezoek bij het Westfriesgasthuis in Hoorn en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen die met beter en verser koken voor de patiënten de voedselverspilling spectaculair hebben weten terug te dringen:  

 

Klik hieronder voor impressie Gezonde korte : Radboudumc, Oregional, Vermaatgroep en Diverzio

 

 

Klik hieronder voor impressie Gezonde korte keten - van land naar klant - samenwerking Tijssen - Rabobank Maas & Waal, Oost Betuwe

 

 

 

Klik hieronder voor indruk van masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde korte ketens in regio Midden Oost Nederland

 

Klik hieronder voor een korte impressie van Masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde Korte Ketens regio Zuid-Holland:

 

Topkok Ron Blaauw vertelt over zijn samenwerking met Diverzio, Atlantis Handelshuis en het Westfriesgasthuis in Hoorn:

 

Klik hieronder om een kijkje in de keuken te nemen bij het Westfriesgasthuis in Hoorn:

 

 

Klik hieronder voor een impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland:

 

Klik hieronder voor een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland:

 

 

Klik hieronder voor een film gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen waarin deze regio aan de hand van een aantal unieke innovatieve initiatieven en prachtige beelden gepresenteerd wordt:

 

Klik hieronder voor een impressie van de Masterclass reductie voedselverspilling 'Zorg met Smaak' 2014:

 

NPO 2 EO tv-programma Melk en Honing gaat op bezoek bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen waar ze duurzaam en vers koken voor patiënten en bezoekers. Klik hieronder voor de TV uitzending:

 
YoutubeTwitterLinkedin