24 en 25 september 2013 – Najaarsevent Smaak en Passie voor Zorg
Het thema van het Holland Foodservice najaarsevent 2013 is Lekker Duurzaam. Naast duurzaamheid is smaaksturing dé trend van nu. Niet de optelsom van ingrediënten bepaalt de smaak, maar de harmonie tussen lekkere, gezonde en veilige ingrediënten.
Drie gastsprekers geven u tijdens het Event een interactieve sessie over smaak, smaaksturing bij ouderen, duurzaamheid en de integrale benadering hiervan. Hoe pak je het aan en wat levert het op? En vooral: hoe smaakt het?
U kunt tevens proeven van heerlijke nieuwe najaarsproducten en kerstmenu’s, om inspiratie op te doen voor uw eigen feestdagenmenu’s.
Programma:
‘Smaak en duurzaamheid in de praktijk.’
door Jelle Ferwerda, hoofd Voeding en Gastenservice – Sint Maartenskliniek
‘Integrale benadering van smaak, kwaliteit en duurzaamheid.’
door Koen Nouws Keij, bestuurder – Stichting Diverzio
‘Smaaksturing bij ouderen.’
door Jan van de Nieuwenhof, Chef Gastro-engineering
Meer informatie: click op uitnodiging

Locatie:
Holland Foodservice
restaurant La Vision,
Bijsterhuizen 2513
Wijchen
Aanmelden via www.hollandfoodservice.nl/najaarsevent