10 oktober 2013 – Symposium Leijnse Artz op World Food Festival te Rotterdam
In Rotterdam vindt van 18 september tot 27 oktober 2013 het World Food Festival plaats. Dat betekent ruim vijf weken aandacht voor culinaire trends, ontwikkelingen in de voedselindustrie, wereldvoedselvraagstukken, de invloed van voeding op gezondheid, en lokale initiatieven tot duurzame voedselproductie.
Tijdens dit Festival organiseert Leijnse Artz op de dag van de duurzaamheid, donderdag 10 oktober 2013, een bijzonder symposium dat begint om 15:00 uur in het Wereldmuseum in Rotterdam. Leijnse Artz is actief binnen de branche van Life Sciences & Gezondheidszorg, waarin voedingsinnovatie en de relatie met gezondheid ook steeds meer aandacht krijgen, zowel vanuit de levensmiddelenindustrie als vanuit de zorgsector.
Stichting Diverzio zal dit symposium invulling geven en zal, ook proefondervindelijk, laten zien dat gezonder voedsel en verduurzaming van de voedselvoorziening binnen de zorg geen extra geld kost, maar juist geld oplevert. Aansluitend is er een arrangement binnen het World Food Festival dat speciaal voor genodigden wordt georganiseerd.


Programma:
15.00 uur Ontvangst Wereldmuseum “Smaak teaser”, Diverzio
15.15 uur Welkom Leijnse Artz, Ton Artz
15.30 uur “Smaak, gezondheid en duurzaamheid in de praktijk”
Jelle Ferwerda, hoofd voeding Sint Maartenskliniek en voorzitter Diverzio
16.00 uur “Integrale benadering van voeding, gezondheid en duurzaamheid”
Koen Nouws Keij, bestuurder Diverzio
16.30 uur Afsluiting en discussie symposium Leijnse Artz en Diverzio
17.00 uur Borrel/buffet Wereldmuseum
18.00 uur Start programma World Food Festival
20.00 uur Afsluiting programma World Food Festival
Deelname alleen via uitnodiging en aanmelding.
Aanmelden? Klik hier.