Naar een betere wereld op basis van goed eten
Het doel van de Taste Summit? Academici en chefs verbinden. Want samen kunnen zij zoveel meer.
Dit jaar focussen we op biologisch, lokale producten & producenten en ecosystemen. Oftewel de toekomst van Limburg als het gaat om duurzaam eten en drinken.
Kom én beleef editie 2019: De waarde van het Landschap voor Vitale (Lim)burgers.
Meer informatie over de fantastische sprekers van dit jaar vindt u hier.
Locatie: Hotel Management School Maastricht
Programma – 8 oktober 2019
09.30 – 10.00 Ontvangst
10.00 – 10.10 Opening , introductie van het programma; set the stage
10.10 – 10.30 Toine Gresel: de veelzijdigheid van het Limburgse Landschap
10.30 – 11.00 Aaron Adams: how chefs give value to a region
11.00 – 11.20 Pitch: De Vitale Limburger
11.20 – 11.45 A Healthy break with tasty veggies
11.45 – 12.25 Herman Peppelenbos: groene gezondheid
12.15 – 12.45 Richard Dunne: living in harmony
12.45 – 13.15 Peter Klosse: Vital citizens in a vital region – Wrap up
13.15 – 14.15 Groene regionale lunch