Impressie kick off Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Haaglanden
In beweging voor lekker, gezond en duurzaam eten in de zorg. Bijzondere startbijeenkomst van het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Haaglanden’ bij Reinier de Graaf ziekenhuis te Delft.
Break-outsessie Diverzio tijdens ‘Samen Innoveren voor een vitaler Nederland’.
Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie. Koen verzorgt een lezing over het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel in de zorg’.
Impressie slotbijeenkomst Duurzaam Gezond aan Tafel in Brabant 2018-2019
Dagverslag van de afsluitende bijeenkomst bij deelnemer Cello van 5 juni 2019 in Rosmalen.
Filmpje eindpresentatie GGZ WNB
Samenvatting van deelnemer GGZ WNB met resultaten en metingen nav hun deelname aan het programma Duurzaam Gezond aan Tafel in Brabant
Compilatie
Programma Duurzaam en Gezond aan Tafel Brabant 2018-2019
Korte impressie activiteiten Diverzio
Een korte filmimpressie van de activiteiten van stichting Diverzio
Impressie Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Brabant
Impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant
Impressie landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel
Een impressie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel waaraan meer dan 200 zorgprofessionals hebben deelgenomen
Dagverslag conferentie 5 sept 2017
Het dagverslag van de conferentie van Duurzaam en Gezond aan Tafel op 5 september 2017
Partners vertellen waarom
Partners van Duurzaam en Gezond aan Tafel, waaronder Kees van der Burg van het Ministerie van VWS en culinair publiciste Janny van der Heijden, vertellen waarom zij meedoen aan dit programma:
Op bezoek bij zorgorganisatie De Zellingen
Janny van der Heijden, boegbeeld van de Taskforce “Gezond eten met ouderen”, gaat op bezoek bij zorgorganisatie De Zellingen waar ze vers koken met seizoensproducten uit de streek:
NPO Vara op bezoek bij Westfriesgasthuis
NPO Vara tv-programma Groen Licht gaat op bezoek bij het Westfriesgasthuis in Hoorn en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen die met beter en verser koken voor de patiënten de voedselverspilling spectaculair hebben weten terug te dringen:
Gezonde duurzame korte ketens regionaal en internationaal
Prachtig voorbeeld van ‘gezonde duurzame korte ketens regionaal en internationaal’ door familiebedrijf Banken Champignons
Impressie Gezonde Korte Ketens
Impressie Gezonde korte: Radboudumc, Oregional, Vermaatgroep en Diverzio
Gezonde korte keten – van land naar klant
Klik hieronder voor impressie Gezonde korte keten – van land naar klant – samenwerking Tijssen – Rabobank Maas & Waal, Oost Betuwe
Gezonde korte ketens – Masterclass 1 en 2
Krijg een indruk van masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde korte ketens in regio Midden Oost Nederland
Impressie Masterclass 1 en 2 – regio Zuid-Holland
Een korte impressie van Masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde Korte Ketens regio Zuid-Holland
Topkok Ron Blaauw over samenwerking Diverzio
Topkok Ron Blaauw vertelt over zijn samenwerking met Diverzio, Atlantis Handelshuis en het Westfriesgasthuis in Hoorn:
Een kijkje in de keuken Westfriesgasthuis
Een kijkje in de keuken bij het Westfriesgasthuis in Hoorn
Impressie Duurzaam en Gezond aan Tafel Friesland
Een impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel in regio Friesland
Filmverslag Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland
Een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland
Unieke innovatieve initiatieven
Een film gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen waarin deze regio aan de hand van een aantal unieke innovatieve initiatieven en prachtige beelden gepresenteerd wordt
Impressie Masterclass reductie voedselverspilling
Een impressie van de Masterclass reductie voedselverspilling ‘Zorg met Smaak’ 2014
Filmverslag Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland
Een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland