Praktijkcases

Break-outsessie Diverzio tijdens ‘Samen Innoveren voor een vitaler Nederland’.

Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie. Koen verzorgt een lezing over het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel in de zorg’.

Impressie slotbijeenkomst Duurzaam Gezond aan Tafel in Brabant 2018-2019

Dagverslag van de afsluitende bijeenkomst bij deelnemer Cello van 5 juni 2019 in Rosmalen.

Filmpje eindpresentatie GGZ WNB

Samenvatting van deelnemer GGZ WNB met resultaten en metingen nav hun deelname aan het programma Duurzaam Gezond aan Tafel in Brabant

Compilatie

Programma Duurzaam en Gezond aan Tafel Brabant 2018-2019

Korte impressie activiteiten Diverzio

Een korte filmimpressie van de activiteiten van stichting Diverzio

Impressie Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Brabant

Impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant

Impressie landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel

Een impressie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel waaraan meer dan 200 zorgprofessionals hebben deelgenomen

Dagverslag conferentie 5 sept 2017

Het dagverslag van de conferentie van Duurzaam en Gezond aan Tafel op 5 september 2017

Partners vertellen waarom

Partners van Duurzaam en Gezond aan Tafel, waaronder Kees van der Burg van het Ministerie van VWS en culinair publiciste Janny van der Heijden, vertellen waarom zij meedoen aan dit programma:

Op bezoek bij zorgorganisatie De Zellingen

Janny van der Heijden, boegbeeld van de Taskforce “Gezond eten met ouderen”, gaat op bezoek bij zorgorganisatie De Zellingen waar ze vers koken met seizoensproducten uit de streek:

NPO Vara op bezoek bij Westfriesgasthuis

NPO Vara tv-programma Groen Licht gaat op bezoek bij het Westfriesgasthuis in Hoorn en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen die met beter en verser koken voor de patiënten de voedselverspilling spectaculair hebben weten terug te dringen:

Gezonde duurzame korte ketens regionaal en internationaal

Prachtig voorbeeld van ‘gezonde duurzame korte ketens regionaal en internationaal’ door familiebedrijf Banken Champignons

Impressie Gezonde Korte Ketens

Impressie Gezonde korte: Radboudumc, Oregional, Vermaatgroep en Diverzio

Gezonde korte keten – van land naar klant

Klik hieronder voor impressie Gezonde korte keten – van land naar klant – samenwerking Tijssen – Rabobank Maas & Waal, Oost Betuwe

Gezonde korte ketens – Masterclass 1 en 2

Krijg een indruk van masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde korte ketens in regio Midden Oost Nederland

Impressie Masterclass 1 en 2 – regio Zuid-Holland

Een korte impressie van Masterclass 1 en 2 uit het programma Gezonde Korte Ketens regio Zuid-Holland

Topkok Ron Blaauw over samenwerking Diverzio

Topkok Ron Blaauw vertelt over zijn samenwerking met Diverzio, Atlantis Handelshuis en het Westfriesgasthuis in Hoorn:

Een kijkje in de keuken Westfriesgasthuis

Een kijkje in de keuken bij het Westfriesgasthuis in Hoorn

Impressie Duurzaam en Gezond aan Tafel Friesland

Een impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel in regio Friesland

Filmverslag Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland

Een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland

Unieke innovatieve initiatieven

Een film gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen waarin deze regio aan de hand van een aantal unieke innovatieve initiatieven en prachtige beelden gepresenteerd wordt

Impressie Masterclass reductie voedselverspilling

Een impressie van de Masterclass reductie voedselverspilling ‘Zorg met Smaak’ 2014

Filmverslag Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland

Een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland