Programma’s Diverzio

Diverzio heeft de afgelopen jaren laten zien wat koplopers kunnen bereiken op het gebied van duurzame verbetering van de maaltijdvoorziening in de zorg in Nederland. Daarnaast zijn we vooruitstrevend met onze programma’s om duurzame regionale samenwerking tussen landbouw en zorg tot stand te brengen.

Duurzaam en Gezond aan Tafel

Zorgorganisaties die hun maaltijden willen verbeteren, doen dat in het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel. Hierin werkt men samen met collega’s binnen een jaar toe naar een hogere maaltijdtevredenheid, lagere kosten, minder verspilling en een fiks aandeel duurzame inkoop. Het programma bestaan uit 5 Masterclasses plus coaching on the job, inclusief cursusmateriaal voorzien van een online dashboard, e-learning modules en veel praktische tips & tricks.

In 2014 zijn we gestart met het programma Duurzaam en gezond aan tafel. Er zijn inmiddels meer dan 100 deelnemende zorgorganisaties. Meer informatie over deelname en online inschrijven  www.duurzaamgezondaantafel.nl

Gezonde korte ketens

Een korte directe keten van boer naar klant in de regio. Betere prijzen voor eerlijke producten. Betere, verse maaltijden, met bekende smaken uit de streek voor kwetsbare mensen en voor personeel. Gezonde Korte Ketens is een programma van Diverzio, gericht op ondernemers in de agri-food die aan zorgorganisaties, bedrijfsrestaurants, overheid- en onderwijsinstellingen willen gaan leveren.

We zijn in meerdere regio’s actief met ons programma. Download hier de leaflet Gezonde Korte Ketens

Leaflet Duurzaam en Gezond aan Tafel

Leaflet Gezonde Korte Ketens