Voedsel van dichtbij steeds populairder in zorg en welzijn

GKK
Interview
3 mei 2021

Lokaal voedsel wordt niet alleen steeds populairder bij consumenten, maar ook bij organisaties in zorg en welzijn. Die letten steeds meer op gezonde en duurzame voeding van dichtbij voor hun patiënten, bewoners en medewerkers.

Lees hier het interview met Zsuzsan Proos van Diverzio met Kees Vermeer van De Kortste Weg

Gezonde Korte Ketens

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.
meeting
GKK
15 mei 2002
Limburgse zorg beseft dat wat je van dichtbij haalt lekkerder is
Food-day
DGAT
Diverzio Netwerk
GKK
22 januari 2018