
DGAT
26 april 2022
Dit keer stond voor de Brabantse zorginstellingen circulair en regionaal eten en drinken centraal.

DGAT
14 april 2022
We denken dat gezonde voeding niet lekker is en ongezonde voeding juist wél.

Persbericht
8 april 2022
“Ons doel is om al het lekkers wat binnen de Krimpenerwaard verkrijgbaar is op de kaart te zetten richting horeca en zorg”

DGAT
29 maart 2022
Als eerste regio in Nederland kon Brabant donderdag 24 maart kennismaken met ‘De nieuwe regionale economie: circulaire catering in de zorg’.

Diverzio Netwerk
25 maart 2022
Een zeer afwisselende stageplek

DGAT
17 maart 2022
De tweede masterclass Duurzaam en Gezond aan Tafel voor Midden-Oost Nederland stond donderdag 10 maart in het teken van duurzaam inkopen.

DGAT
15 februari 2022
Ze hadden er even op moeten wachten, maar eindelijk was het dan zover.

DGAT
3 december 2021
De nieuwe regionale economie, circulaire catering in de zorg

DGAT
23 november 2021
Meer gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid in de zorg

DGAT
Diverzio Netwerk
9 juli 2021