Nieuwsoverzicht

DGAT2 MC2 21  april 2022
DGAT
26 april 2022
Dit keer stond voor de Brabantse zorginstellingen circulair en regionaal eten en drinken centraal.
peter klosse en groep in schort
DGAT
14 april 2022
We denken dat gezonde voeding niet lekker is en ongezonde voeding juist wél.
persbericht samenwerking Voedselfamilie Krimpenerwaard
Persbericht
8 april 2022
“Ons doel is om al het lekkers wat binnen de Krimpenerwaard verkrijgbaar is op de kaart te zetten richting horeca en zorg”
DGAT2 groep MC1
DGAT
29 maart 2022
Als eerste regio in Nederland kon Brabant donderdag 24 maart kennismaken met ‘De nieuwe regionale economie: circulaire catering in de zorg’. 
stagiair gezocht
Diverzio Netwerk
25 maart 2022
Een zeer afwisselende stageplek
MC2 DGAT 10 maart 2022
DGAT
17 maart 2022
De tweede masterclass Duurzaam en Gezond aan Tafel voor Midden-Oost Nederland stond donderdag 10 maart in het teken van duurzaam inkopen.
DGAT MC1 interactie
DGAT
15 februari 2022
Ze hadden er even op moeten wachten, maar eindelijk was het dan zover.
kok aan het proeven
DGAT
3 december 2021
De nieuwe regionale economie, circulaire catering in de zorg
DGAT Midden Oost Nederland
DGAT
23 november 2021
Meer gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid in de zorg