Support Your Locals: bouw korte ketens!

GKK
23 april 2021

De invloed van de Corona-crisis op ons dagelijkse eet- en drinkgedrag is overduidelijk. Zo zijn horecagelegenheden alweer geruime tijd gesloten. Minder zichtbaar zijn de gevolgen die dit voor lokale producenten, telers en kwekers heeft. Die zijn immers vaak voor een fors deel van hun afzet én omzet afhankelijk van die horeca. Zij kunnen nu hun mooie, lokale producten niet meer kwijt.

Daarom is er Support Your Locals: een samenwerking tussen de Taskforce Korte Ketens en campagnebureau Food Cabinet. Support Your Locals roept heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen.

Op de website www.supportyourlocalsnl.nl is een overzicht te vinden van allerlei prachtige initiatieven, die overal in Nederland op dit gebied zijn ontstaan. Het spreekt voor zich dat wij van Diverzio Support Your Locals een warm hart toedragen. Daarom brengen we dit graag nog eens bij u onder de aandacht. Doe mee! #supportyourlocalsNL

Overigens is het voor individuele agrifood-ondernemers absoluut interessant om zich aan te melden bij Support Your Locals. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun landwinkel of bedrijf nader onder de aandacht brengen, mogelijkheden om producten af te halen kenbaar maken bij een groot publiek én initiatieven of productboxen verder onder de aandacht brengen.

Aanmelden is mogelijk via de volgende link:  https://supportyourlocalsnl.nl/initiatief-aanmelden/

support your locals

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.