Taste Summit ‘De waarde van het Landschap voor Vitale (Lim)burgers’ – 8 oktober 2019

Diverzio Netwerk
GKK
20 september 2019

Het doel van de Taste Summit? Academici en chefs verbinden. Want samen kunnen zij zoveel meer.

Dit jaar focussen we op biologisch, lokale producten & producenten en ecosystemen. Oftewel de toekomst van Limburg als het gaat om duurzaam eten en drinken.

Kom én beleef editie 2019: De waarde van het Landschap voor Vitale (Lim)burgers.

Meer informatie over de fantastische sprekers van dit jaar vindt u hier.

Locatie: Hotel Management School Maastricht

Programma – 8 oktober 2019

09.30 – 10.00 Ontvangst 10.00 – 10.10 Opening , introductie van het programma; set the stage 10.10 – 10.30 Toine Gresel: de veelzijdigheid van het Limburgse Landschap 10.30 – 11.00 Aaron Adams: how chefs give value to a region 11.00 – 11.20 Pitch: De Vitale Limburger 11.20 – 11.45 A Healthy break with tasty veggies 11.45 – 12.25 Herman Peppelenbos: groene gezondheid 12.15 – 12.45 Richard Dunne: living in harmony 12.45 – 13.15 Peter Klosse: Vital citizens in a vital region – Wrap up 13.15 – 14.15 Groene regionale lunch

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.
Kiempunt logo
GKK
Persbericht
7 oktober 2019
boek koken is leuk
Diverzio Netwerk
16 mei 2019
Care Culinair heeft voor zorggroep Elde het handboek “Koken is leuk” gemaakt. Het was het startschot voor de transitie naar de nieuwe visie op eten en