17 november 2016 – ‘Food-held’ Jos Ollebek op Dag van de Gastvrijheid

Diverzio Netwerk
21 september 2016

Het is een verhaal dat leest als een jongensboek: hoe Jos Ollebek tegen de stroom in bleef zwemmen voor een gezonde en verse maaltijd voor zijn bejaarde cliënten. Met succes. Hij deelt zijn ervaringen op de Dag van de Gastvrijheid op 17 november. 

De maaltijdvoorziening staat vaak als eerste op de agenda wanneer zorgorganisaties gaan bezuinigen. De gemakkelijkste weg is dan om het eten uit te besteden of ‘koelverse’ maaltijden in te kopen. In opdracht van de organisatie zou je als hoofd voeding of kok kunnen meebewegen met zulke ontwikkelingen. Of zijn er andere mogelijkheden? Vanuit een best practice uit het Zeeuws-Vlaamse bespreekt Jos Ollebek, Hoofd voeding ouderenzorg ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen, waar hij met de geestdrift van een entrepreneur binnen zijn organisatie tegenaan is gelopen, en hoe je acceptatie en ruimte creëert om kansen te pakken. Sessie: Ondernemen binnen je organisatie. Ook voor managers, vinden wij!

Diverzio werkt met plezier samen met ZorgSaam

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.