23 april 2013 – Conferentie Your Choice 2013 te Brussel

Diverzio Netwerk
2 maart 2013

Op 23 april zullen enkele honderden professionelen elkaar ontmoeten in Tour & Taxis te Brussel voor de 4de editie van de vakbeurs Your Choice. De beurs is enerzijds gericht op leveranciers van biologische, lokale en fairtradeproducten en anderzijds op grootverbruikers uit de grootkeukensector en Horeca. Een ideale gelegenheid om de Belgische smaak van duurzaam te proeven, ervaringen uit te wisselen en meer te weten te komen in een boeiende en gastronomische sfeer.

Op het programma mag u een unieke mix verwachten van conferentie, thematische workshops en lezingen, culinaire demo, stands en degustaties.

Vredeseilanden, Max Havelaar, BioForum Vlaanderen en Wallonie hebben zich verenigd omdat men er samen rotsvast van overtuigd is dat grootkeukens een cruciale rol spelen: sinds 3 jaar organiseert men om die reden een evenement gericht op de professionele sector.

Diverzio ondersteunt dit initiatief en verzorgt een duo-lezing waarin Jelle Ferwerda en Koen Nouws Keij in gaan op duurzaam, gezond eten en drinken voor zorg, onderwijs en bedrijfscatering. In de lezing staat centraal ‘van theorie naar de praktijk’ en  ‘klein beginnen en groot blijven denken’.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Vredeseilanden: www.vredeseilanden.be

Meer informatie over het programma en inschrijving: www.salonyourchoice.be

Voor een impressie van het evenement van 2012 click hier of op onderstaande afbeelding.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.
stagiair gezocht
Diverzio Netwerk
25 maart 2022
Een zeer afwisselende stageplek