27 september 2016 – Rabobank Marktplaats Rijk van Nijmegen 2025

Diverzio Netwerk
15 september 2016

Interessant initiatief van Rabobank Rijk van Nijmegen: de bank zette een visie neer op de regio in 2025 en bundelde daaromheen 25 innovatieprojecten die die visie kunnen realiseren. Inwoners, ondernemers, overheid en onderwijs bundelen in die projecten hun krachten. Onderwerpen zijn duurzame woningbouw of zorg, reductie van afval, circulaire economie in de regio, inclusief ondernemen, etc. Uiteraard is Diverzio hierbij. Op 27 september in de vroege avond presenteren de projecten zich. Kom langs voor een praatje of kies een project om aan bij te dragen!

U kiest zelf waaraan u wilt bijdragen; bijvoorbeeld het verduurzamen van de zorgmaaltijd of de woningvoorraad, het voorkomen en hergebruik van afval of misschien spreekt het verbeteren van het ondernemersklimaat u het meest aan. Bekijk hier alle projecten en kies een project dat u graag verder wilt helpen.

Neem alles mee wat u nodig heeft om een concrete bijdrage te kunnen leveren. Bijvoorbeeld uw visitekaartjes, uw laptop, uw bestand van netwerkcontacten of mensen uit uw omgeving van wie u weet dat ze mee willen bouwen. Deelnemen aan de Marktplaats betekent deel uitmaken van de toekomst van het Rijk van Nijmegen!

Programma

17.15-18.00 Inloop met luxe broodjes 18.00-18.20 Het traject Rijk van Nijmegen 2025 tot nu toe 18.20-18.45 Inspiratiesessie Durf-te-vragen door Nils Roemen 19.00-20.15 Aan de slag met het project waar u een succes van wil maken! 20.15-21.30 Borrel

Doet u mee op 27 september?

1. Meld u aan via de speciale website en geef ook aan aan welk project u mee wilt doen. 2. Kent u mensen van wie u weet dat ze ook mee willen helpen onze regio verder te versterken? Nodig ze dan uit om met u mee te gaan. Zij kunnen zich op dezelfde manier aanmelden.

De locatie

Wij verheugen ons erop u te kunnen ontvangen bij de Kube (Honigcomplex, Waalbandijk 20b, 6541 AJ Nijmegen). Een omgeving die symbool staat voor creativiteit en co-making.

Graag tot ziens op 27 september!

 

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.
boek koken is leuk
Diverzio Netwerk
16 mei 2019
Care Culinair heeft voor zorggroep Elde het handboek “Koken is leuk” gemaakt. Het was het startschot voor de transitie naar de nieuwe visie op eten en