28-29 november 2016 – World Healthcare Forum te Den Haag

Diverzio Netwerk
16 november 2016

De afgelopen jaren is het World Healthcare Forum uitgegroeid tot een uniek platform waarbij de verbetering van de wereldwijde gezondheidszorg centraal staat. Ook dit jaar komt het gehele World Healthcare Forumnetwerk samen op het World Healthcare Forum event.

Het World Healthcare Forum event vindt plaats op 28 en 29 november in het World Forum in Den Haag. Vooraanstaande sprekers op nationaal en internationaal niveau verzorgen een presentatie. O.a. Minister Edith Schippers en prinses Laurentien spreken, maar ook Koen Nouws Keij, directeur van Diverzio. Hij spreekt op 29 november over het programma voor duurzaam en gezond eten in de zorg, Duurzaam en Gezond aan Tafel, met als thema ‘laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’.

Er wordt actief gediscussieerd door stakeholders als WUR, Menzis, Friesland Campina en Rabobank, met de focus op de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. De internationale oriëntatie zal worden vergroot door sprekers uit verschillende continenten. Er worden verschillende challenges gehouden, voornamelijk door Young Professionals. Start-ups zullen aan het woord zijn en tijdens de pauzes kan men de innovatie paviljoens bezoeken.

Uiteindelijk komt het Forum met een gemeenschappelijke verklaring onder de titel: World Healthcare declaration of The Hague. Deze verklaring heeft als doel om er met elkaar voor te zorgen dat de zorg wereldwijd toegankelijker en betaalbaar wordt en hoog op de agenda blijft van beleidsmakers. Together we shape the future of healthcare.

Doelgroepen:

– Professionals uit de verzekerings- life sciences en pharma wereld – Vertegenwoordigers van de overheid, gezondheids instellingen, NGO’s, Supranationale organisaties en academia – Studenten en young professionals in de gezondheidszorg

Kik hier voor het programma en inschrijving.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.