Bekijk hier het filmverslag conferentie Duurzaam Gezond aan Tafel 5 september 2017

DGAT
27 september 2017

Op 5 september 2017 vond de grote conferentie van Duurzaam en Gezond aan Tafel plaats in Wijchen. Alle betrokkenen kunnen terugkijken op een uitermate geslaagde dag, boordevol inspiratie, mooie woorden, prachtige resultaten én heerlijk eten.

Een topdag kortom, die absoluut naar méér smaakte. The Economic Board maakte er een filmverslag over. Bekijk hieronder de film met het dagverslag van de conferentie Duurzaam en Gezond aan Tafel:

Externe video URL

Ook lezen waarom speciale gastsprekers van Duurzaam en Gezond aan Tafel, waaronder Kees van der Burg van het Ministerie van VWS en culinair publiciste Janny van der Heijden, meedoen aan dit programma? Bekijk hieronder de film met de interviews.

Externe video URL

Duurzaam en Gezond aan Tafel is een initiatief van stichting Diverzio. De conferentie is mede mogelijk gemaakt door Ministerie VWS, Stichting De Friesland, regionale Rabobanken, Rijk van Nijmegen 2025 en The Economic Board.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.