Duurzaam en Gezond aan Tafel programma van start najaar 2021

DGAT
23 november 2021
Meer gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid in de zorg

De transitie in de zorg naar gezonde, verse en lokale voeding staat in het middelpunt van belangstelling. Het staat buiten kijf dat gezonde voeding, in een gebalanceerd dieet, bijdraagt aan het welzijn en welbevinden van bewoners, patiënten en cliënten. Maar om een transitie te bewerkstelligen is veel kennis en kunde nodig.

In regio Midden Oost Nederland zien we steeds meer zorginstellingen die aandacht hebben voor gezondere en duurzame voeding. Ter inspiratie organiseren Rabobank en Diverzio daarom een kennisbijeenkomst op woensdag 17 november.

Deelnemers worden daar bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding in de zorg en ontmoeten andere zorginstanties, lokale overheden en andere betrokkenen om ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de bijeenkomst vertelt smaakprofessor en lector Peter Klosse waarom duurzaam, gezond en lekker eten de nieuwe standaard wordt in de zorg, ook directeur Gezondheidszorg van de Rabobank, Michel van Schaik geeft zijn visie op de materie. Mark Frederiks, oprichter van Local2Local, licht toe hoe belangrijk het is om voeding lokaal te produceren en te consumeren.

Meer informatie Zsuzsan Proos – programmadirecteur Diverzio – zsuzsan.proos@diverzio.nl Sasja Vos – event manager – sasja.vos@diverzio.nl

DGAT MO

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.