Startbijeenkomst Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Haaglanden – 2 december

DGAT
12 februari 2019

Meer vitaliteit, gezondheid en duurzaamheid in de regio
Zorginstellingen uit de regio Den Haag, Delft, Leiden, Katwijk, Noordwijk, Rijswijk, Zoetermeer en het Westland zetten samen de beweging in naar beter eten. Ze starten op 2 december officieel met Duurzaam en Gezond aan Tafel. Met dit landelijk beproefde programma bieden Diverzio, de Rabobank en partners ondersteuning aan zorginstellingen die werk willen maken van beter eten in de zorg en willen werken aan een hogere maaltijdtevredenheid, minder voedselverspilling, lagere kosten én meer duurzaam inkopen. Het programma is bedoeld voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenzorgorganisaties.

Meer vitaliteit, gezondheid en duurzaamheid in de regio
Zorginstellingen uit de regio Den Haag, Delft, Leiden, Katwijk, Noordwijk, Rijswijk, Zoetermeer en
het Westland zetten samen de beweging in naar beter eten. Ze starten op 2 december officieel met
Duurzaam en Gezond aan Tafel. Met dit landelijk beproefde programma bieden Diverzio, de Rabobank en partners ondersteuning aan zorginstellingen die werk willen maken van beter eten in de zorg en willen werken aan een hogere maaltijdtevredenheid, minder voedselverspilling, lagere kosten én meer duurzaam inkopen. Het programma is bedoeld voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenzorgorganisaties.

Geanimeerd programma
De start van het programma vindt voor deelnemers en genodigden plaats op een bijzondere locatie.
De kick-off bijeenkomst is op maandag 2 december bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daar wordt dan een geanimeerd programma verzorgd voor deelnemende zorgorganisaties: zowel bestuurders, directies, facilitair managers, inkopers als hoofden voeding en keuken. Ook programmapartners en geïnteresseerde zorgorganisaties zijn welkom. In deze bijeenkomst komen zowel deelnemers, zorgbestuurders als bijzondere gasten uit het bestuur, de politiek, de foodsector en stakeholders in de zorg aan bod.

“ Voeding vormt een zeer belangrijk aspect van onze dagelijkse zorg. Graag delen we onze ervaringen met andere instellingen in de regio en gaan we gezamenlijk nog meer stappen zetten om ons eten en drinken nog duurzamer en gezonder te maken.”

Carina Hilders, Directievoorzitter van het Reinier de Graaf Gasthuis

Naast haar functie als directievoorzitter van het Reinier de Graaf Gasthuis, is Prof. dr. Carina Hilders lid van de Raad van Bestuur van de Reinier Haga Groep, werkt zij nog steeds als gynaecoloog en is zij bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij heeft een uitstekende internationale reputatie als leider in verandermanagement in de gezondheidszorg, professionele ontwikkeling en patiëntgerichte zorg.

Sprekers en partners in het programma

sprekers

Waar en wanneer?
Maandag 2 december van 12.30 t/m 17.30 uur.
Reinier de Graaf Gasthuis – 5e etage – zaal Melkmeisjes – Reinier de Graafweg 9 – 2625 AD Delft

Aanmelden
Het is mogelijk om vooraf en online aan te melden via onze site.

Of stuur uw naam, organisatie, functie en (directe) telefoonnummer naar
info@diverzio.nl.

U ontvangt van ons tijdig bericht of u de bijeenkomst kunt bijwonen.
Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen. De deelnemers aan het
programma Duurzaam en Gezond aan Tafel hebben voorrang bij inschrijving.

Meer informatie
Koen Nouws Keij – directeur Diverzio – koen@diverzio.nl
Sasja Vos – event manager – sasja@diverzio.nl
Algemeen Diverzio – (013) 440 02 22 – info@diverzio.nl

Duurzaam en Gezond aan Tafel in de regio Haaglanden is een gezamenlijk initiatief van Diverzio, de Rabobanken regio Den Haag, Bollenstreek, Leiden-Katwijk, Westland en Zuid Holland Midden. Het programma wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Diagnose Voeding en Gezondheid, Food First Network, NEVI, Academie voor Gastronomie en Care Culinair

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.