10 juni 2014 – Duurzaamheidscafé Radboudumc ‘Duurzame voeding in de zorg’ te Nijmegen

DGAT
Diverzio Netwerk
7 mei 2014

In het Radboudumc is duurzame gezondheidszorg een belangrijk speerpunt. Hoe gaat het ziekenhuis om met voeding? Kan voeding actief ingezet worden om het herstelproces van patiënten te bevorderen of ter voorkoming van ziekten? En wat doen het Radboudumc en de Sint Maartenskliniek om verspilling tegen te gaan? Luister naar en neem deel aan het debat op 10 juni in het Radboudumc.

De avond wordt geleid door Jan Bout, voorzitter van de externe Adviesraad duurzame gezondheidszorg Radboudumc en voormalig bestuursvoorzitter van Royal Haskoning. Cathy van Beek, lid Raad van Bestuur van het Radboudumc en Jelle Ferwerda, hoofd Voeding en Gastenservice bij de Sint Maartenskliniek en voorzitter van Stichting Diverzio, zijn o.a. sprekers aan tafel.

De avond zal worden afgesloten door een poëtische samenvatting van de Literaturjugend. Het gedetailleerde programma volgt binnenkort op de website.

Dinsdag 10 juni; Locatie Radboudumc, Restaurant A-gebouw, espressobar. Volg route 607 vanaf de hoofdingang Geert Grooteplein-Zuid 10,  6525 GA Nijmegen.

Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Entree is gratis, maar u moet wel een kaartje reserveren via www.lux-nijmegen.nl of afhalen bij de kassa van LUX.

Het Duurzaamheidscafé  is een programma van de Gemeente Nijmegen, LUX, de Radboud Universiteit, Milieucentrum de Broeikas, Transition Town Nijmegen en Urgenda/Conbuquest. Het wordt financieel mogelijk gemaakt door de ARN en de gemeente Nijmegen.

Deze editie van het café wordt georganiseerd samen met het Radboudumc, www.radboudumc.nl

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.