25 juni 2015 – MVO Nederland Marktontmoeting circulaire catering te Utrecht

DGAT
Diverzio Netwerk
12 juni 2015

Het Westfriesgasthuis in Hoorn is verkozen tot ‘meest gastvrije ziekenhuis van Nederland’. Als winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2015 van Gastvrijheidszorg met Sterren werd het ziekenhuis gewaardeerd met de maximale vijf sterren. Diverzio feliciteert het ziekenhuis, waarmee wordt samengewerkt in de regio Greenport Noord-Holland Noord, met deze fraaie en welverdiende titel.

De jury van Gastvrijheidszorg met Sterren omschrijft het Westfriesgasthuis als ‘een ziekenhuis dat de patiënten verwelkomt met oprechte interesse. Gastvrijheid is goed verankerd in hoofd en hart.’  Onder andere de samenwerking met sterrenkok Ron Blaauw wordt geroemd. Hij stelde diverse menu’s samen, op basis van gezonde producten uit de eigen regio. Daarmee brengt het ziekenhuis als een van de eersten de ambities in de regio in de praktijk. Greenport Noord-Holland Noord wil zich manifesteren als één van de gezondste regio’s van Nederland. Daarvoor werd de samenwerking gezocht met stichting Diverzio. Er is ingezet op gezonder, verser en smakelijker eten voor cliënten van ziekenhuizen, maar ook in zorginstellingen.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.