Paul Blokhuis opent nieuwe masterclassreeks Duurzaam en Gezond aan Tafel

DGAT
18 november 2019

‘Vanaf 2025 biedt de helft van de ziekenhuizen gezondere voeding aan patiënten, personeel en bezoekers’ zegt het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis komt dit (en meer) persoonlijk toelichten bij Diverzio. Hij spreekt op 2 december in Delft bij de kick off van een nieuwe Masterclassreeks Duurzaam en Gezond aan Tafel.

‘Alléén de ziekenhuizen?’ zeggen wij dan. Mag ambitieuzer! Voor álle zorgorganisaties betekent beter, gezonder en duurzamer eten winst voor iedereen. Voedselverspilling omlaag, kosten omlaag, kwaliteit omhoog: het kan binnen een jaar. Hoe pak je dat aan?

Meemaken? Snel erbij zijn!

Werk je bij een zorgorganisatie in regio Haaglanden of daar in de buurt? Doe mee en laat deze middag je inspireren! Bekijk de informatie over Duurzaam en Gezond aan Tafel (regio Haaglanden).

Werk je in food, zorg of gezondheid? Bekijk het programma en meld je zo snel mogelijk aan als geïnteresseerde.

Een beproefd recept is het leerprogramma Duurzaam en Gezond aan Tafel, waarin chefs, facilitair managers, inkopers, teamleiders of duurzaamheidsmanagers in een jaar tijd hun organisatie nieuwe visie geven, focus kiezen en in actie komen naar beter eten. We hebben kort geleden een programmagroep afgerond in de regio Den Bosch, waar iedereen trots mag zijn op zijn/haar behaalde resultaten. Dat smaakt naar meer!

Het programma van de kick-off bijeenkomst op 2 december, bij het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft, is rijk gevuld met inzichten en inspiratie uit de wereld van eten, gezondheid, smaak en een duurzame toekomst.

Paul Blokhuis

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.