5 september 2017 – Conferentie landelijk programma Duurzaam en Gezond aan Tafel

DGAT
1 juni 2017

100 zorgorganisaties samen naar beter eten in de zorg: de resultaten

Meer dan 200 professionals van wel 100 zorgorganisaties gingen van start in het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel. In 6 regionale groepen werkten ze in masterclasses aan betere maaltijden voor onze patiënten en cliënten. Samen vormden zij een nieuwe landelijke beweging naar beter eten in de zorg. Komt het kantelpunt dichterbij? Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen van het landelijk programma Duurzaam en Gezond aan Tafel tijdens een conferentie. We verzorgen een geanimeerd programma met bijzondere gastsprekers. In gesprekken aan de Chef’s Table gaan we een debat niet uit de weg.

Waar en wanneer?

Wanneer Dinsdag 5 september 2017 | 10.00 – 15.00 uur

Waar Theater ’t Mozaïek | Campuslaan 6 | 6602 HX Wijchen

Aanmelden

U kunt zich hier online aanmelden. U kunt ook mailen naar info@diverzio.nl. Vermeld duidelijk per persoon: naam, organisatie, functie en mailadres. Meld u snel aan, want er zijn veel belangstellenden. Deelnemers aan Duurzaam en Gezond aan Tafel hebben voorrang bij inschrijving vóór 11 juli! Onder voorbehoud van aantal plaatsen.

Speciale gastenlees hier meer over wie u o.a. kunt verwachten. 

Gratis toegankelijk

Deze conferentie is gratis toegankelijk voor deelnemers. Er is een beperkt aantal plaatsen kosteloos beschikbaar voor belangstellende niet-deelnemers, die de opgedane kennis willen toepassen in hun eigen praktijk als zorgorganisatie, beleidsmaker of financier.

Bezoek de slotconferentie, óók als u niet heeft meegedaan

U kunt zich vooraf aanmelden als belangstellende. Stuur uw naam, organisatie, functie en (directe) telefoonnummer naar info@diverzio.nl. U ontvangt van ons tijdig bericht of u de conferentie kunt bijwonen. Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie

Maartje Vervuurt (organisatie conferentie) info@diverzio.nl
Koen Nouws Keij (directeur Diverzio) koen@diverzio.nl
Telefoon Diverzio 024 – 820 02 80

Lees de uitnodiging en het programma hier:

Duurzaam en Gezond aan Tafel is een initiatief van stichting Diverzio. De conferentie is mede mogelijk gemaakt door Ministerie VWS, Stichting De Friesland, regionale Rabobanken, Rijk van Nijmegen 2025 en The Economic Board.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.