Save the date – 5 juni 2019 – Rosmalen

DGAT
Praktijkcase
23 april 2019

BETER ETEN – MINDER VERSPILLEN – DUURZAME INKOOP – KOSTEN BESPAREN

Save the date – 5 juni 2019 – Rosmalen Bijeenkomst Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant

Brabantse zorgorganisaties samen naar beter eten in de zorg

In Brabant ging oktober 2018 een groep zorgorganisaties van start in het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’. Managers facilitair, inkoop, hoofd voeding, chefs en voedingsassistenten – samen werkten ze in masterclasses en in de praktijk aan betere maaltijden voor patiënten, cliënten en kwetsbare mensen. Zo vormen zij een nieuwe regionale beweging naar gezond, vers en lekker eten in de Brabantse zorg. Wat hebben ze nu al bereikt? En waarin willen ze nog verder gaan? Ze delen de resultaten van het programma en hun eigen ervaringen op 5 juni.

In gesprekken ‘Aan Tafel’ gaan we een debat niet uit de weg. We verzorgen een geanimeerd programma met deze deelnemers, zorgbestuurders en enkele bijzondere gasten uit het speelveld van bestuur, politiek en stakeholders in de zorg.

Frank van Beers, bestuursvoorzitter Cello: "Voeding vormt een zeer belangrijk aspect van het dagelijks leven in onze instellingen. Graag delen we onze ervaringen met anderen in de regio en gaan we gezamenlijk nog meer stappen zetten om ons eten en drinken in de Brabantse zorg nog duurzamer en gezonder te maken"

Wanneer?

  • 5 juni 2019 van 9.30 – 13.30 uur
  • Plenair programma: 10.00 uur tot 12.15 uur
  • Gezonde en duurzame netwerklunch: 12.30 uur tot 13.30 uur

Waar?  Cello – Locatie De Binckhorst Adres: Waterleidingstraat 2, 5244 PE te Rosmalen

Meer informatie

Aanmelden U kunt zich hier online aanmelden: https://www.diverzio.nl/save-the-date-5-juni-2019/

U kunt zich vooraf aanmelden. Stuur uw naam, organisatie, functie en (directe) telefoonnummer naar info@diverzio.nl. U ontvangt van ons tijdig bericht of u de bijeenkomst kunt bijwonen. Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen.

De deelnemers aan het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel hebben voorrang bij inschrijving.

Het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant’ is een gezamenlijk initiatief van Diverzio, Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken, Stichting Godshuizen en AgriFood Capital, in samenwerking met Academie voor Gastronomie, Diagnose Voeding en Gezondheid, Care Culinair, FoodFirst Network en NEVI.

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.