Wij wensen u een gezond en duurzaam 2014!

DGAT
Diverzio Netwerk
GKK
1 januari 2014

In 2013 hebben we met elkaar hard gewerkt aan verduurzaming in de zorg. Ook in 2014 zullen we onze goed lopende activiteiten doorzetten. We zullen dit jaar nog veel terug investeren in onderzoek, kennisontwikkeling en praktijkgerichte ontwikkeltrajecten.

Diverzio werkt in 2014 verder aan kwaliteit van leven en zorg door verduurzaming en regionale samenwerking met een solide economische basis. Inmiddels werken we met onze partners aan projecten bij zorginstellingen door heel Nederland en weet men ons goed te vinden. Vooral onze integrale aanpak levert veel winst op in de vorm van kostenbesparingen, maar zeker ook op het gebied van duurzaamheid, maaltijdbeleving, smaak en kwaliteit.

Kortom: we maken mensen gelukkiger en gezonder met goed eten tegen lage kosten. Hoe mooi kan je werk zijn? Namens het team van Diverzio wensen wij u een gelukkig, gezond, duurzaam en inspirerend 2014!

Klik op de link voor de Diverzio nieuwjaarsmailing 2014

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.