Samen werken aan een duurzaam en gezond 2018

DGAT
21 december 2017

Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij. Een bijzonder jaar waarin we met vele enthousiaste professionals, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers hebben samen gewerkt. Het jaar waarin het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel een landelijke beweging met meer dan 100 deelnemende zorgorganisaties is geworden. Het jaar ook waarin ons nieuwe programma Gezonde Korte Ketens door vele agri food ondernemers werd gevolgd.

We hebben mooie resultaten behaald met en voor elkaar. Er is steeds meer belangstelling gekomen vanuit Ministeries, regionale overheden, belangenorganisaties, verzekeraars, banken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ-organisaties. En er werd steeds meer aansluiting gevonden met duurzame agri-food ondernemers. We hebben elkaar meer gevonden in gezamenlijke belangen en doelen, waaruit mooie samenwerkingen zijn ontstaan. En 2017 was een jaar waarin meer vers, gezond en lekker eten werd geserveerd voor kwetsbare mensen en veel minder voedsel is verspild als gevolg van onze inzet en programma’s.

Dit alles geeft ons een goed gevoel en we gaan dan ook met veel enthousiasme en vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet.

Terugblik op de hoogtepunten uit 2017: Kijk op diverzio website onder nieuws

Wij wensen u bruisende, gezellige en vooral gezonde feestdagen!

En laten we er samen een mooi en duurzaam 2018 van maken!

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.
DGAT MC1 interactie
DGAT
15 februari 2022
Ze hadden er even op moeten wachten, maar eindelijk was het dan zover.